Wedstrijden bij Maaike’s ADventure Stallen

Minimaal 2 keer per jaar organiseren wij gezellige wedstrijden voor al onze leerlingen. Deelname hieraan kost slechts € 12,50.

De eerstvolgende dressuurwedstrijd vind plaats op 15 mei 2022. Download hier het inschrijfformulier!

De voorbereiding

Enkele weken voor de wedstrijd ontvang je van ons een inschrijfformulier. Je kunt het inschrijfformulier ook downloaden via de website. Wil je meedoen? Zorg dan dat wij voor de sluitingsdatum het inschrijfgeld en het lijstje met jouw 3 favoriete pony’s ontvangen hebben. Op een van deze 3 pony’s mag je de wedstrijd rijden. In de weken voor de wedstrijd oefenen we tijdens de paardrijlessen het proefje dat je gaat rijden. Ca. 1 week voor de wedstrijd hoor je op welk tijdstip je moet rijden.

De wedstrijd

Op de dag van de wedstrijd verwachten we je een half uur van tevoren op de manege. Je mag jouw meest mooie kleren dragen, zodat je er prachtig uitziet. De hulpjuffen komen je halen zodra je aan de beurt bent en helpen je met poetsen en opzadelen. Je mag zelf kiezen welke kleur dekje jouw pony draagt, zodat dit mooi matcht met jouw kleding. Na het losrijden word je in de bak geroepen en noem je jouw naam en de naam van je paard. Een hulpjuf leest jouw proefje voor. En mocht je het heel spannend vinden of ben je pas begonnen met paardrijden, dan loopt er gewoon een hulpjuf met je mee.

De prijsuitreiking

Als alle ruiters uit jouw categorie geweest zijn, vindt de prijsuitreiking plaats. Papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en ooms, tantes, vriendjes en vriendinnetjes zijn uiteraard van harte welkom om je aan te moedigen. Zij kunnen tegen een kleine vergoeding koffie, thee, frisdrank of lekkernijen kopen.