Ponykamp bij Maaike’s ADventure Stallen

Kun jij maar geen genoeg krijgen van paarden en zou je het liefst op een manege wonen? Dan is ons gezellige ponykamp echt iets voor jou! Wist je dat wij speciaal voor jou en al je ponyvriendinnetjes enkele keren per jaar een onvergetelijk kamp organiseren? Dit kamp staat volledig in het teken van de mooiste, liefste, leukste en grappigste dieren ter wereld: paarden!

Paarden, paarden en nog eens paarden

Tijdens het ponykamp draait het van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat om paarden. Je krijgt dressuur-, spring- en voltige les, we maken een bosrit door de Loonse en Drunense Duinen en je leert alles over de verzorging van een paard. Daarnaast houden we een echte “pimp-je-pony” wedstrijd en organiseren we hele leuke spelletjes. In de avond, bij ons gezellig kampvuur, vertellen we elkaar spannende verhalen. En als je gaat slapen? Dan is de kans heel groot dat je zelfs over paarden droomt! Kortom: je bent elke dag continu met onze paarden en pony’s bezig. En dat is superleuk!

De details

De kosten voor deelname bedragen € 125,00. Je wordt op zondagavond om 19.00 uur verwacht en papa en mama mogen je dinsdagavond tussen 16.00 en 17.00 uur moe, vies en gelukkig weer mee naar huis nemen. Natuurlijk neem je je paardrijkleding mee, maar vergeet zeker niet om gewone kleren en bij warm weer een bikini met handdoek mee te brengen. Waterpret gegarandeerd!

Wil jij deelnemen aan ons ponykamp?

Ponykamp

Wil jij deelnemen aan ons gezellige, leerzame en onvergetelijke ponykamp? Ze vinden dit jaar plaats van 31 juli t/m 2 augustus (=VOL) én van 21 t/m 23 augustus (=VOL). Volg je geen paardrijles bij ons of heb je een eigen pony en wil je toch graag naar ons ponykamp komen? Bel of app dan naar 06-22394595 om te informeren naar de mogelijkheden.

Hopelijk zien we je bij ons eerstvolgende ponykamp! Enne…. ben je nieuwsgierig naar nog meer foto’s? Ga dan snel naar onze Facebookpagina, daar kun je ze allemaal bekijken!

Tijdens een van onze ponykampen hebben de “grote” meiden een rit door de Loonse en Drunense Duinen gemaakt. Ze vonden het geweldig!