Ben je op zoek naar pensionstalling voor je paard of pony? Bij Maaike’s ADventure stallen zorgen we voor jouw paard alsof het van onszelf is. We hebben een sterke band met al onze manege- en pensionpaarden.

Eerste week pensionstalling

Een nieuwe stal is een ingrijpende verandering voor je paard. Hij heeft tijd nodig om te wennen aan de omgeving, rituelen en andere paarden. De eerste week is vooral bedoeld om je paard te laten wennen. We kijken met welke paarden hij een natuurlijke klik heeft en bepalen in welke groep hij het beste past. Dit wordt zijn vaste groep waarmee hij dagelijks in de wei of paddock mag spelen.

Wat kun je van ons verwachten?

pensionstalling - weiAlle paarden lopen dagelijks minimaal 3 uur in de wei of paddock. We voeren 2x per dag krachtvoer en 2x per dag hooi. Daarnaast krijgen ze meerdere malen per week een portie wortelen en gedroogd brood. De stallen zijn voorzien van vlas en worden elke ochtend gemest.

Wat kost pensionstalling?

We hebben binnen- en buitenboxen van verschillende afmetingen. Afhankelijk van het formaat box variëren de prijzen tussen de € 227,50 (kleine pony’s / shetlanders) tot € 327,50 voor grote paardenboxen. Overnacht je tijdens een vakantie of weekend in de buurt en wil je je paard bij ons stallen? Dat kan ook! Je betaalt hiervoor € 32,50 per paard per nacht.

Welke faciliteiten bieden we?

PensionstallingWanneer je je paard bij ons stalt, kun je gebruik maken van onderstaande faciliteiten.
• Buitenbak allweather 20×40 incl. verlichting
• Buitenbak zand 20×40 incl. verlichting
• Solarium (tegen kleine vergoeding)
• Binnen- en buitenwasplaats
• Goed beveiligde zadelkamer
• Afsluitbaar kluisje
• Longeerring
• Springmateriaal
• Gezellig keukentje

Extra voordelen pensionpaarden

Als pensionklant heb je extra voordelen. Voor volwassen pensionklanten geldt, dat zij het kindertarief voor de 10-rittenkaart betalen. Daarnaast mogen zij voor 2 “strippen” op de 10-rittenkaart deelnemen aan de georganiseerde 2-uurs buitenrit. En mocht je extra lessen óf privé-lessen willen volgen, dan betaal je een gereduceerd tarief.

Maaike’s ADventure Stallen bevindt zich op slechts 5 minuten loopafstand van de Loonse en Drunense Duinen!

Meer weten?

Denk je dat jouw paard bij Maaike’s ADventure Stallen past? Bel dan naar 06-22394595 voor het maken van een vrijblijvende afspraak om de stallen te bekijken en eventuele vragen te stellen.