Goed verzorgd!

Ben jij op zoek naar een vertrouwde pensionstal voor je paard of pony? Wij begrijpen dat dit best een lastige keuze is. Neem dan ook voldoende tijd hiervoor! Je laat immers een groot deel van de zorg voor je geliefde paard achter in de handen van een ander. Elke pensionstal is anders, maar het belangrijkste is dat jij én je paard je thuis voelen.

Wat kun je van ons verwachten?

Bij Maaike’s ADventure Stallen bieden we volpension. Alle paarden lopen minimaal 6 dagen per week 3 uur per dag in de wei of paddock. We voeren 2x per dag krachtvoer en 1x per dag een ruime portie hooi. Alle stallen zijn voorzien van vlas en worden 6 dagen per week door ons uitgemest. Wij verzorgen jouw paard alsof het van onszelf is en bouwen er een sterke band mee op. We besteden veel aandacht aan het welzijn van de paarden en beschikken over veel kennis van het paardengestel.

Extraatjes

Heeft jouw paard medicijnen nodig of extra supplementen? Geen probleem. Als je dit aan ons geeft, zorgen wij ervoor dat je paard dit dagelijks tijdens het voeren krijgt. Een dekenwissel is je eigen verantwoordelijkheid, maar wordt vaak door de pensionklanten onderling geregeld. En wordt het een keer onverwachts slecht weer? Dan zorgen wij hiervoor, zonder dat hier extra kosten voor gerekend worden.

Binnen- en buitenboxen

We hebben binnen- en buitenboxen van verschillende afmetingen. De prijzen zijn afhankelijk van het formaat box. Tijdens een vrijblijvende kennismaking vertellen we je graag meer hierover.

Eerste week pensionstalling

Kies je ervoor je paard bij ons stallen? Realiseer je dan dat een nieuwe stal een ingrijpende verandering is voor je paard. Hij heeft tijd nodig om te wennen aan de omgeving, rituelen en andere paarden. De eerste week krijgt je paard dan ook alle ruimte om te wennen. We kijken met welke paarden hij een natuurlijke klik heeft en bepalen in welke groep hij het beste past. Dit wordt zijn vaste groep waarmee hij dagelijks in de wei of paddock mag spelen.

Meer weten?

Stuur een WhatsApp of bel naar 06-22394595 voor het maken van een vrijblijvende afspraak om de stallen te bekijken en eventuele vragen te stellen.