Benieuwd naar de bewoners van onze stal? Wij stellen enkele van onze paarden en pony’s graag aan je voor!

We hebben voor iedere ruiter wel een paard dat matcht. Zo hebben we snelle en rustige paarden, grote en kleine paarden en pony’s, grapjassen, oudjes, etc.

En het leuke is: ze zijn stuk voor stuk allemaal even lief!

Ben je na het bekijken van de foto’s enthousiast geworden en wil je een buitenrit maken óf paardrijlessen komen volgen? Bel dan naar 06-22394595 voor het maken van een afspraak!

Enkele van onze paarden

Onze paarden - Ayora

Ayora

Onze Ayora woont al heel wat jaartjes bij ons op stal. Ze ontzettend lief voor en voorzichtig met kleine kinderen. Elke beginnende ruiter heeft een gouden maatje aan haar. Ayora is een Franse draver en loopt zowel in onze dressuurlessen als met begeleide buitenritten mee. Ze is in de wei graag samen met de rest van de groep, maar bewaakt hier wel haar eigen vierkante meters.

Onze paarden - Bob

Bob

Zeg je stoere, vrolijke en lieve Haflinger, dan heb je het over onze Bob. Deze knappe man zal altijd persoonlijke aandacht aan je schenken. Hij vindt het heerlijk om voor je te werken en loopt zowel dressuur- als springlessen in de bak. Bob gaat graag naar het bos, zowel in een groep als alleen. Met zijn lange manen ziet hij niet altijd goed het verschil tussen een boomstam en een krokodil, maar voor een ruiter met humor is hij een echte traktatie. En heeft hij het echt naar zijn zin, dan gaan zijn oortjes flapperen.

Onze paarden - Cil

Cil

Deze mooie allround Tinker heeft een gouden karakter. Ze loopt in kinder- en gevorderden lessen mee, geniet van springlessen en is ontzettend braaf tijdens buitenritten. Met haar nuchtere karakter is ze tijdens een buitenrit in de groep de dapperste, maar ze kan ook zonder problemen alleen op buitenrit. Vinden andere paarden iets spannend, dan loopt Cil zonder problemen voorop. Na een buitenrit wil ze wel graag in haar stal met rust gelaten worden, zodat ze kan genieten van haar welverdiende muesli.

Onze paarden - Pepper

Pepper

Deze kleine, lieve Welsh pony is de beste vriendin van Pinot. Pepper heeft veel geduld, maar is wel een pittige tante. Als je niet goed stuurt, verrast ze je soms door snel de andere kant op te lopen. Dus een pony voor wakkere ruitertjes. Ze kan keurig aan de teugel lopen, maar vindt springen eigenlijk veel leuker.

Onze paarden - Pinot

Pinot Noir

Roepnaam van deze prachtige zwarte merrie is Pinot. Ze woont inmiddels al enkele jaren bij ons op stal en loopt met veel plezier in de kinderlessen mee (maar liever niet te langzaam ;-)). Omdat ze het iets te leuk vindt in het bos, mag ze alleen met onze ervaren ruitertjes mee. In de wei heeft Pinot haar eigen vriendinnenclub waarmee ze dagelijks veel plezier maakt.

Onze paarden - Roos

Roos

Deze lieve zwarte Tuiger merrie heeft een engelengeduld. Ze gaat het liefste mee op buitenrit en kan dit zowel alleen als in de groep. Roos zorgt ervoor dat angstige of minder ervaren ruiters onder onze begeleiding ook kunnen genieten van een buitenrit. Maar let op: als ze met ervaren ruiters in de duinen het startsein krijgt, gaat ze als een speer en geniet ze volop . In de wei is ze dikke maatjes met haar buurvrouw Lucca.