Wil jij een leasepaard?

Zou je graag een paard kopen, maar ontbreekt de tijd om het dier voldoende beweging, liefde en aandacht te geven? Of beschik je momenteel niet over de benodigde financiële middelen? Overweeg dan een paard bij ons te leasen.

Proefperiode

Ons motto luidt: “Je paard is je vriend, behandel hem ook zo”. Wij vinden het dan ook enorm belangrijk dat er een goede klik is tussen de ruiter en het paard. Daarom geldt voor beide partijen een proefperiode van 1 maand om te onderzoeken of deze klik er is.

Hele of halve lease

Vormen jij en het paard een goede match? Dan kan het genieten beginnen. Je kunt kiezen uit twee opties: een hele of een halve lease. Bij een hele lease ben jij de enige ruiter van het paard en kun je dagelijks van hem/haar genieten. Bij een halve lease deel je het paard met een andere ruiter. Je hebt het paard dan 2 dagen per week tot je beschikking.

Meer weten?

We vertellen je uiteraard graag meer over de mogelijkheden en voorwaarden, maar op dit moment zijn alle leasepaarden voorzien. Wil je op de wachtlijst gezet worden? Laat het ons even weten! Stuur een WhatsApp of bel naar 06-22394595. Wij nemen contact met je op zodra er een leasepaard beschikbaar komt.