Plezier met je paard

Recreatieruiter. Springruiter. Dressuurruiter. Crossruiter. You name it! Er zijn ruiters in alle soorten en maten. De ruiters op onze pensionstal hebben één ding gemeen: ze willen graag met liefde en aandacht met hun paard bezig zijn. Hoewel de meesten geen wedstrijden rijden, nemen zij wel wekelijks deel aan de pensionklantenlessen. Daarnaast rijden ze graag in de bak, doen grondwerk of gaan alleen óf met wat stalgenoten naar het bos of de duinen.

Sfeervol

Op stal heerst een fijne sfeer en is er respect voor elkaar en elkaars spullen. Iedereen is gelijk. We organiseren 4x per jaar een klusdag. Elke pensionklant wordt geacht minimaal 1x per jaar mee te helpen. Dit zijn gezellige dagen waarbij samengewerkt en veel gelachen wordt.

Pensionklantenlessen

In de lessen combineert Maaike de klassieke dressuur met haar grote interesse voor natuurgeneeswijze. Haar manier van lesgeven is gebaseerd op de trainingswijze van haar eigen leermeester Jan Vos. Hoe denkt een paard? Wat is zijn belevingswereld? En wat kan hij lichamelijk en mentaal aan? Door deze punten continu in het oog te houden, zorgt ze dat de paarden met plezier blijven werken en gezond oud kunnen worden. Elke ruiter krijgt oefeningen op maat. Deze zijn gebaseerd op de kennis en kunde van de combinatie. Ruiters leren vanuit het oogpunt van een paard te kijken, waardoor er een fijn samenspel ontstaat tussen ruiter en paard.

Meer weten?

Stuur een WhatsApp of bel naar 06-22394595 voor het maken van een vrijblijvende afspraak om de stallen te bekijken en eventuele vragen te stellen.