Ben jij op zoek naar een uitdagende én leerzame stageplaats? Lees dan snel verder!

Maaike’s ADventure Stallen is een erkend leerbedrijf. Volg jij een MBO Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) opleiding bij een bij SBB aangesloten organisatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden elk leerjaar stageplaatsen aan meerdere studenten.

Je kunt hierbij denken aan de opleidingen:

  • Medewerker dierverzorging (Helicon Opleidingen)
  • Vakbekwaam medewerker dierverzorging (Helicon Opleidingen)
  • Bedrijfsleider dierverzorging (Helicon Opleidingen)
  • Vakbekwaam medewerker paardensport en -houderij (AOC West Brabant)

Wij vinden het belangrijk dat je leert samenwerken met mens en dier. Gedurende je stageperiode wordt je dan ook – afhankelijk van je studieniveau – betrokken bij alle voorkomende werkzaamheden. Dit varieert van het verzorgen van de paarden en hun omgeving en het assisteren bij de lessen tot meegaan met begeleide buitenritten.

Wij verwachten dat je enigszins gewend bent om met paarden om te gaan. Daarnaast is het belangrijk dat je geïnteresseerd bent in de belevingswereld van het paard.

SBB Beeldmerk

Herken jij je in bovenstaande omschrijving en wil je stage komen lopen bij Maaike’s ADventure Stallen? Neem dan contact met ons op via 06 – 223 94 595. Als er niet opgenomen wordt, stuur dan een WhatsApp bericht of SMS. Je wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Laat een reactie achter

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *