Lees hier wat klanten vinden van pensionstalling bij Maaike’s ADventure Stallen.

Denk je dat jouw paard bij Maaike’s ADventure Stallen past? Bel dan naar 06-22394595 voor het maken van een vrijblijvende afspraak om de stallen te bekijken en eventuele vragen over pensionstalling te stellen.

Gewoon een top stal

Klanten over pensionstalling - SahreIk sta al een hele lange tijd bij Maaike op stal en heb het er altijd super naar mijn zin! Maaike is top en ze zorgt super voor de paarden. Een keer een extraatje is voor haar nooit een probleem. Ziet ze dat een van de (pension)paarden een deken op moet, dan doet ze dat even. Heeft een paard een keer extra voer nodig etc.? Dan is dat ook allemaal geen probleem! Al met al is het gewoon een top stal!
Sahre

Super naar ons zin

Klanten over pensionstalling - NaomiIk ben op mijn 9e begonnen met paardrijden bij Maaike’s ADventure Stallen en heb altijd veel plezier gehad tijdens de lessen. De lessen zijn erg leerzaam en er word echt de tijd voor je genomen. Sinds 2014 maak ik gebruik van de pensionstalling met mijn eigen paard Wiseguy. De eerste 2 jaar heeft Maaike ons ook extra begeleid, waardoor Wiseguy en ik supermaatjes zijn geworden. Maaike zorgt heel goed voor de paarden die op stal staan en is altijd bereid om je te helpen. Wiseguy en ik hebben het nog steeds super naar ons zin bij Maaike’s ADventure Stallen!
Naomi

Welzijn paarden staat voorop

Maaike is een echte paardenliefhebber met een hart van goud. Ze let goed op het welzijn van de paarden, geeft op een duidelijke en prettige manier les en deelt graag haar kennis in de vorm van waardevolle tips. Er heerst een no-nonsense sfeer op de manege en iedereen is bereid elkaar te helpen. Ik laat met een gerust hart de zorg voor Grace aan Maaike over.
Susan

Veel verstand van paarden

klanten over pensionstalling - lotteMaaike zorgt super goed voor de paarden en ze kan heel goed les geven. Ze heeft ook veel verstand van paarden. Ze kijkt voordat je paard in de wei gaat ook heel goed in welke groep het paard past. Ik denk dat er geen andere manege is waar de paarden het net zo goed hebben als hier. Bovendien hangt er een hele gezellige sfeer.
Lotte