Lees hier wat klanten vinden van pensionstalling bij Maaike’s ADventure Stallen.

Denk je dat jouw paard bij Maaike’s ADventure Stallen past? Bel dan naar 06-22394595 voor het maken van een vrijblijvende afspraak om de stallen te bekijken en eventuele vragen over pensionstalling te stellen.

Klanten over pensionstalling - Naomi

Super naar ons zin

Ik ben op mijn 9e begonnen met paardrijden bij Maaike’s ADventure Stallen en heb altijd veel plezier gehad tijdens de lessen. De lessen zijn erg leerzaam en er word echt de tijd voor je genomen. Sinds 2014 maak ik gebruik van de pensionstalling met mijn eigen paard Wiseguy. De eerste 2 jaar heeft Maaike ons ook extra begeleid, waardoor Wiseguy en ik supermaatjes zijn geworden. Maaike zorgt heel goed voor de paarden die op stal staan en is altijd bereid om je te helpen. Wiseguy en ik hebben het nog steeds super naar ons zin bij Maaike’s ADventure Stallen!

Naomi

Pensionstalling Bellissima

Gezellige stal

Mijn paard Bellissima staat sinds 2016 bij Maaike’s ADventure Stallen. Er wordt ontzettend goed voor haar gezorgd en er is goed gekeken naar een passend groepje waarmee ze op de wei mag. De dressuur- en springlessen zijn erg leerzaam en ik heb inmiddels veel vriendinnen op stal. We hebben het nog steeds heel erg naar ons zin.

Femke

Nooit meer weg

Ik kom al vanaf dat ik 6 ben bij maaike op stal! Heb het er altijd super naar mijn zin gehad en ben altijd met open armen ontvangen. Sinds januari maak ik gebruik van pensionstalling met Ceasar. Maaike wist meteen hoe hij was als paard en heeft mij perfect geholpen om op het niveau te komen waar wij nu zijn! Er wordt elke dag goed voor alle paarden gezorgd en het welzijn van de paarden staat ook zeker op nummer 1! Een hele fijne kleinschalige stal met een super mooie omgeving. Iedereen is bereid elkaar te helpen en dat vind ik ook zo fijn aan de pensionstalling bij Maaike. We hebben het nog altijd naar ons zin en wil er dan ook echt nooit meer weg.

Amber

Welzijn paarden staat voorop

Maaike is een echte paardenliefhebber met een hart van goud. Ze let goed op het welzijn van de paarden, geeft op een duidelijke en prettige manier les en deelt graag haar kennis in de vorm van waardevolle tips. Er heerst een no-nonsense sfeer op de manege en iedereen is bereid elkaar te helpen. Ik laat met een gerust hart de zorg voor Grace aan Maaike over.

Susan