Nieuws - enkele lesplaatsen vrij

Klanten aan het woord. Benieuwd wat onze klanten van onze paardrijlessen vinden? Lees hier de reviews!

Wil jij ook leren paardrijden?

Heb je zin om bij Maaike’s ADventure Stallen paardrijles te komen volgen? Bel dan naar 06-22394595, zodat we samen kunnen kijken welke lesdag en tijd van beide kanten schikt.

Klanten over paardrijlessen - Evi

Beste manege ooit

Ik ben Evi en ik rijd paard bij Maaike’s ADventure Stallen. Bij Maaike leer je heel veel, zoals: paarden poetsen en verzorgen, maar ook andere dingen die op de manege moeten gebeuren. Maaike gaat op een goede manier met paarden om, iedereen helpt elkaar en er is een goede sfeer. Ik vind het de beste manege OOIT!!!

Klanten over paardrijlessen - Nikki

Regelmatig buitenrit

Echt een top manege! De lessen zijn super leuk en leerzaam en we gaan regelmatig tijdens de les op buitenrit. De paarden zijn stuk voor stuk hartstikke leuke en lieve beesten!
Nikki

Klanten over paardrijlessen

Lieve paarden

Super goede manege voor de kids! Les wordt heel goed en rustig gegeven. Mooie en lieve paarden en Maaike is super met de kids! Echt geweldig!
Julia

Klanten over paardrijlessen

Wedstrijden

Het is een hele leuke manege. Ik vind het heel leuk dat we soms ook springen. Ik leer heel veel en ga steeds vooruit. De wedstrijden die op de manege worden georganiseerd zijn altijd super leuk en gezellig. Maaike is ook heel erg lief.
Femke

Annebel klanten over paardrijlessen

Altijd gezellig

Klein maar fijn, dat is echt van toepassing op Maaike’s ADventure Stallen. Er heerst een hele fijne sfeer en het is altijd gezellig op de manege. De paarden zijn leuk en er wordt op een prettige manier lesgegeven.
Annebel

klanten over paardrijlessen - Roos

Goede uitleg

Maaike’s ADventure Stallen is een super leuke manege! De lessen zijn leerzaam en gezellig. De manier van lesgeven vind ik erg fijn, je krijgt veel tips en het wordt goed uitgelegd. Maaike is ontzettend goed en lief voor de paarden.
Roos