Benieuwd hoe het is om een buitenrit te maken bij Maaike’s ADventure Stallen? Lees hier de reviews van onze klanten!

Bos- en duinrit reserveren

Klanten over buitenritten te paardWil jij lekker ontspannen genieten van de prachtige natuur samen met een van onze leuke paarden? Bel dan naar 06-22394595 voor het maken van een afspraak voor een buitenrit! Wij willen graag het aantal ruiters incl. hun lengte, gewicht en rijervaring weten, zorg dat je deze informatie bij de hand hebt.

Wij komen zeker terug

Vanochtend samen met m’n vriendin een heerlijke rit gemaakt van 2 uur, alles tip top in orde, zelf even poetsen en zadelen voor ‘t contact met de paarden! In mijn optiek heel belangrijk! We hebben dubbel en dwars genoten en werden dan ook zeer goed ontvangen! Wij gaan zeker regelmatig terugkomen!
Danielle

Bos om de hoek

Leuke meid die ons geholpen heeft met veel passie voor wat ze doet! Paarden waren heel lief en het bos is zowat om de hoek. Dus zeker de moeite waard om nog een keer terug te komen.
Danique

Prachtige omgeving

Een hele fijne rit gehad op hele leuke paarden. Wat een prachtige omgeving! De mensen waren erg vriendelijk en hebben ons goed geholpen!
Britt

Fantastische buitenritten

Een leuke no nonsense vrouw, die geweldig is voor haar dieren, en hartelijk naar de mensen toe. De buitenritten zijn fantastisch. Zeker de moeite waard!!!! Volgende week met mijn kleindochter.
Wilma

Deze ontzettend leuke video ontvingen wij van Marije Stam. Zij heeft samen met 3 vrienden en een van onze begeleiders een buitenrit gemaakt door De Loonse en Drunense Duinen. Of ze genoten hebben? Deze video spreekt voor zich denken wij. Marije, bedankt voor het delen!

Nieuwsgierig naar onze omgeving of hoe een buitenrit zonder begeleiding eruit kan zien? Jolanda van Foto van Jo maakte samen met haar vriendin Natasja Warnars een buitenrit en heeft hier een prachtige video van gemaakt. Veel kijkplezier!