Behoefte aan wat frisse lucht na de kerstdagen? Meld je dan nu alvast aan voor onze 2 uur durende kerstrit op donderdag 27 december!

We organiseren deze dag 2 kerstritten. In de ochtend voor onze lesklanten én in de middag voor paardenliefhebbers die geen lessen bij ons volgen.

Voor onze lesklanten

De kerstrit voor onze lesklanten vindt plaats van 09.30 tot 11.30 uur. Je wordt om 09.00 uur op de manege verwacht. Volg je les bij ons en heb je zin om mee te gaan? Meld je dan snel aan bij Maaike. Er kunnen maximaal 10 ruiters mee, dus VOL = VOL. De kerstrit wordt van je leskaart afgeschreven.

Volg je geen lessen bij ons, maar wil je wel graag een kerstrit maken?

Meld je dan aan voor de kerstrit van 14.00 tot 16.00 uur (13.30 u aanwezig). Deelname hieraan kost € 40,– per persoon. De helft van dit bedrag moet vooraf overgemaakt zijn op rekeningnummer NL12RABO 0113530676. Pas na ontvangst van dit bedrag is de afspraak bevestigd. Wij attenderen je erop dat een buitenrit zich altijd aanpast aan de minste ruiter. Er kunnen maximaal 8 personen mee, dus ook hier geldt: VOL = VOL. Aanmelden kan telefonisch via 06 – 223 94 595.

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

De kerstrit vindt plaats in het prachtige natuurgebied de Loonse- en Drunense Duinen. Wij garanderen je een onvergetelijke kerstrit. Onze begeleiders kennen namelijk de mooiste ruiterroutes en het gebied op hun duimpje.

Meer informatie over buitenritten

Meer informatie over onze buitenritten vind je hier.
Voor veelgestelde vragen klik je hier.

Categorieën: Activiteiten

0 reacties

Laat een reactie achter

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *