De faciliteiten

Onze pensionstal is voorzien van 4 paddocks en een grote wei. De wei is opgedeeld in meerdere delen, waardoor ieder paard in zijn eigen vaste groepje buiten kan lopen. Daarnaast beschikken we over een longeerring, een buitenbak (allweather) 20×40 inclusief verlichting en een buitenbak (zand) 20×40 inclusief verlichting.

De stallen

Onze binnen- en buitenstallen hebben verschillende afmetingen waardoor ze zowel geschikt zijn voor (kleine) pony’s als grote paarden.

Jouw spullen

Uiteraard beschikken wij over een goed beveiligde zadelkamer. Als pensionklant krijg je daarnaast een afsluitbaar kluisje tot je beschikking en een plaatsje op het dekenrek. Je hebt tevens de mogelijkheid om je dekens of dekjes tegen vergoeding op stal te laten wassen.

Wasplaatsen

Er is zowel een binnen- als buitenwasplaats beschikbaar (beiden voorzien van koud water) en tegen een vergoeding kan gebruik gemaakt worden van ons solarium.

Springmateriaal

Vind je het leuk om een mooie bosrit en een training in de rijbak af te wisselen met een leuk sprongetje? Dat kan ook! Er is springmateriaal beschikbaar waar je gebruik van kunt maken.

Kopje koffie?

En ben je klaar met rijden of de verzorging van je paard? Loop dan gerust nog even binnen in ons gezellige keukentje voor een kop koffie, thee of een praatje met een van de andere pensionklanten.

Meer weten?

Stuur een WhatsApp of bel naar 06-22394595 voor het maken van een vrijblijvende afspraak om de stallen te bekijken en eventuele vragen te stellen.