Wij zijn ontzettend blij dat wij weer buitenritten mogen gaan verzorgen. Voor jullie en onze veiligheid gelden echter onderstaande aanvullende regels.

Alle klanten van Maaike’s ADventure Stallen dienen zich strikt aan onderstaande instructies te houden:

Aanvullende instructies ter preventie van COVID-19 (buitenritten)

 • Je bent zelf verantwoordelijk voor de bescherming van je omgeving.
 • Bij Maaike’s ADventure Stallen gelden daarom de volgende hygiëne voorschriften:
  o Houd 1,5 meter afstand!
  o Het dragen van (ruiter)handschoenen is verplicht bij het betreden van het terrein;
  o Raak zo min mogelijk aan (deuren, stallen, paarden, etc.);
  o Keuken, zadelkamer en stalgangen zijn verboden terrein;
  o Je mag alleen het paard borstelen en aaien waarop je zelf rijdt;
  o Bij het betreden van het terrein is het dragen van een mondkapje / sjaal ter bescherming van je gezicht verplicht totdat je ons terrein verlaat. Je kunt eenvoudig zelf een mondkapje maken met een oud t-shirt of sok (zie YouTube).
 • Bij luchtwegklachten zoals hoesten, neusverkoudheid, kortademigheid, smaak-en of reukverlies of koorts kan NIET worden deelgenomen aan de buitenrit. Geef dit dan direct door via WhatsApp 06 22 39 45 95. Bij tijdige afmelding kan de buitenrit kosteloos verzet worden. Het reserveringsbedrag wordt niet naar je teruggeboekt, maar blijft staan voor je nieuwe datum.
 • Indien in de voorgaande 14 dagen contact is geweest met een COVID-19 besmet persoon dan kan NIET worden deelgenomen aan de buitenrit. Geef dit dan direct door via WhatsApp 06 22 39 45 95. Bij tijdige afmelding kan de buitenrit kosteloos verzet worden. Het reserveringsbedrag wordt niet naar je teruggeboekt, maar blijft staan voor je nieuwe datum.
 • Bij twijfels over je gezondheid, wanneer je zelf niet zorg draagt voor maatregelen om je omgeving te beschermen én bij het niet naleven van onze hygiëne voorschriften behouden wij het recht voor om je de toegang te weigeren tot ons terrein. Er vindt dan geen restitutie van het reserveringsbedrag plaats en dit bedrag blijft ook niet staan voor een toekomstige buitenrit.
 • Zorg dat je op tijd bent, maar betreedt slechts 30 minuten voor de buitenrit het terrein.
 • Meld je bij de blokhut op het terrein. Deze bevindt zich voorbij de poort aan de linkerkant.

Wij danken je hartelijk voor je begrip en medewerking en wensen je een heerlijke buitenrit!

Team ADventure Stallen

Categorieën: Nieuws