Benieuwd naar de bewoners van onze stal? Wij stellen enkele van onze paarden en pony’s graag aan je voor!

We hebben voor iedere ruiter wel een paard dat matcht. Zo hebben we snelle en rustige paarden, grote en kleine paarden en pony’s, grapjassen, oudjes, etc.

En het leuke is: ze zijn stuk voor stuk allemaal even lief!

Ben je na het bekijken van de foto’s enthousiast geworden en wil je een buitenrit maken óf paardrijlessen komen volgen? Bel dan naar 06-22394595 voor het maken van een afspraak!

Enkele van onze paarden

Onze paarden - AyoraAyora

Ayora is een Franse draver die al ruim 10 jaar met veel plezier in onze lessen meeloopt. Ze is zeer geschikt om alleen mee op buitenrit te gaan. Daarnaast is ze ontzettend lief voor de beginnende ruiter.

Onze paarden - BobBob

Bob is een mooie, sportieve Haflinger ruin van 15 jaar oud. Hij is 150 cm hoog, is L/M niveau getraind en kan ook een leuk sprongetje maken. Bob is een lieve pony, die graag voor je werkt. Hij gaat graag naar het bos, zowel in een groep als alleen.

Onze paarden - BillyBilly

Billy is een bruine Arabier van 23 jaartjes jong. Hij is lekker voorwaarts en racen over het duinzand doet hij het allerliefste! Deze stoere knul gaat ook graag in z’n eentje naar het bos. Verder is hij superbraaf en loopt hij ook in de manegelessen mee en vermaakt hij zich elke dag met spelen met zijn vrienden in de wei.

Onze paarden - CilCil

Cil is echte dressuur Tinker. Ze is 12 jaar oud en heeft M2 gelopen in de dressuursport. Ze is lief voor jong en oud en werkt graag en hard voor je. Buitenritten vindt ze een aangename traktatie.

Onze paarden - PepperPepper

Deze kleine lieverd woont al 8 jaar bij ons. Ze is soms wat onzeker, maar doet altijd enorm haar best. Pepper vindt buitenritten fantastisch en steelt tijdens de wedstrijden altijd de show.

Onze paarden - PinotPinot

Pinot Noir is een mooie zwarte merrie van 15 jaar. Ze woont nu al bijna 6 jaar hier op de manege. Pinot was een hele goede dressuurpony en heeft heel veel gepresteerd in de sport! Ze loopt in de kinderlessen mee, en wie het aandurft mag dit zwarte race beest soms ook mee naar het bos nemen!

Onze paarden - RoosRoos

Roos is een mooie Tuiger van 18 jaar en ze woont nu al een aantal jaren op de manege. Ze is ontzettend braaf in zowel de bak als tijdens buitenritten. Zelfs mensen zonder of met weinig rijervaring kunnen onder onze begeleiding met haar een buitenrit maken. Roos zorgt ervoor dat zij na een fijne rit weer veilig thuiskomen.

Onze paarden - RozRoz

Deze grote, charmante dame werkt graag voor je. Ze vindt het leuk om in de bak te rijden, maar met een leuke buitenrit doe je haar ook een groot plezier. Roz is een KWPN-merrie en staat ruim 3 jaar bij ons op stal.